Waarom Een Bon Geven

Een simpele vraag is waarom zou je iemand een bon cadeau geven? Een simpel antwoord is dat het makkelijk is. Maar dat is wel een beetje kort door de bocht.
Het is natuurlijk makkelijker dan een cadeau kopen in een winkel of online maar de gedachte achter de bon kan wel zeker een reden zijn om een bon te geven.
Bijvoorbeeld als je graag iets in natura wilt geven. Je kan de cadeaubon dan zo maken dat je omschrijft wat je precies geeft. Dat kan iets zijn als een avondje naar de bioscoop, een etentje maar ook dat je de tuin gaat opknappen of een kamer behangen.
Dat zijn cadeautjes waar iemand heel blij van wordt.

Zelf maken

En zulke bonnen moet je wel zelf maken want die zijn niet standaard te koop. Je kan het met een simpele ansicht kaart doen en gewoon de tekst erin schrijven. Maar je kunt ook op deze website een heel speciale cadeaubon maken, of eigenlijk een tegoedbon. Want iemand houd iets tegoed van je.
Wil je het op deze site maken begin dan op de pagina Start nu of lees eerst de UitlegNiet zelf maken

Soms wil je iets speciaals geven maar kun je het gewoon niet meteen kopen. Bijvoorbeeld een rondvlucht in een luchtballon is leuk om te geven maar wanneer wil de ontvanger de lucht in. Het is meestal handiger als hij of zij zelf de afspraak maakt. Dan kun je dus een kant en klare cadeaubon geven met die ballonvaart erop.
Wil je dit? Kijk dan voor veel meer soorten cadeaubonnen op de pagina Andere Bonnen

Een te grote wens

Nog een reden kan zijn als het feestvarken een heel groot cadeau wenst. Als je het niet zomaar kunt betalen en ook niet met iemand samen dan kun je een waardebon geven waardoor de ontvanger zelf op pad kan gaan om het te kopen. En daar eventueel zelf geld bij kan leggen.
Bij deze reden is het ook vaak zo dat je beter gewoon geld kan geven omdat dit vaak makkelijker is dan een cadeaubon. Maar geld geven in een enveloppe is ook weer minder leuk. Dan kun je alsnog een bon maken op deze website en het geld daarbij doen en je maakt er een geldcadeautje van. Die vind je onder andere op thema geldcadeautjes knutselen


 

Bongo.nl
Op de site vinden bezoekers honderden cadeaubonnen die variŽren van slapen in een Hunebed, een dagje racen op Zandvoort of Wellnessweekend, tot een High Tea of workshop tapas maken.